12 Ağustos 2018 Pazar

Bursa Tüp Bebek Merkezi




            Tüp bebek tedavileri, normal yollardan gebelik sağlanamayan çiftler için, gebelik şanslını yükselten bir tedavi yöntemidir. 1 sene boyunca korumasız ve de düzenli cinsel ilişkiye girilmesine rağmen gebelik olmadığı durumlarda, eşlere tüp bebek değerlendirmesi önerilmektedir. Tüp bebek tedavi yöntemlerinde gebelikteki oran, aşılama ya da hormon tedavileri gibi tedavi yöntemlerinden daha da yüksek olmaktadır. Op. Dr. Murat Erdemir Bursa Tüp Bebek Merkezi olarak siz değerli çiftlerimize en güvenli ve kaliteli sağlık hizmetini vermekteyiz. Gebelik sorunları yaşayan Bursa tüp bebek tedavisinde sizler için her daim yanınızdayız.

 Op. Dr. Murat Erdemir Tüp Bebek Tedavi Yöntemi

            Op. Dr. Murat Erdemir Bursa Tüp Bebek Merkezi olarak, tüp bebek tedavisi sürecimiz;

            İlk Görüşme: Eşlerin doktorlarımızla yaptığı ve tanışmanın gerçekleştiği görüşmedir. Bu tanışmada eşler geçmişte yaşamış oldukları ya da mevcut durumda olan denemeleri, bu tedaviye kadar olan yaşanan süreci, yaptırmış oldukları tüm tahlil ve testleri ayrıntılı bir biçimde konularında uzman Bursa tüp bebek doktorlarına anlatırlar.

 Test ve Muayene Süreci: Tanışma faslından sonra muayene ve test süreci başlamaktadır. Bu testler rahmin durumu ve yumurtalık kapasitesi ile erkeğin spermlerinin kalitesini ölçmeye yardımcı olur.

 Yumurta Üretimim Artırımı: Gerekli tüm muayene ve testlerden sonra, anne adayımıza hormon iğneleri verilmektedir. Bu iğneler adetin 2 veya üçüncü gününde ve 8 ya da 10 gün süreyle uygulanmaktadır.

 Kontrol Süreci: İğneler vasıtasıyla gelişmekte olan foliküller, düzenli olan kontroller sayesinde takip edilir ve ideal sayıya ulaşmaları beklenir.

 HCG İğnesi: Anneye hormon tedavilerinden sonra çatlatma iğnesi de denilen HCG İğnesi verilir ve bu şekilde yumurtalar 34 ya da 36 saat içinde olgunlaşmaktadır.

            Yumurtaları Toplama: Çatlatma işleminden sonra ameliyathanede yumurtalar toplanmaktadır. Bursa tüp bebek doktorlarımızca aynı gün baba adayımızdan sperm örnekleri alınmaktadır. Alınan spermlerden sağlıklı olanlar ayrıştırıldıktan sonra, mikro enjeksiyon denilen bir yöntem ile yumurtalara ilave edilir ve bu şekilde embriyo oluşturulmaya çalışılır.

            Embriyonun Takibi ve Transferi: Op. Dr. Murat Erdemir Bursa Tüp Bebek Merkezi laboratuvarlarında bu embriyolar anne rahmine çok yakın bir ortamda geliştirilir ve belli bir kaliteye ulaşınca da anne rahmine transfer edilmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder